Citroën C4 Picasso: Afvoer paravan?

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 hdi

Beste lezer,
Na water op de vloer bij d passagierstoel en een stoomstrijkijzerachtig gesis bij het rijden en bochten maken, dacht ik dat de paravanafvoer wel verstopt zou zijn. Gegoogled (mooi woord) en ik heb de kap inde wielkast losgemaakt op zoek naar een afvoerdopje dat ik los moest maken en zelfs verwijderen. Toen ik de kap los trok liep er meteen water weg. Ik zag in de wielkast geen dop, maar alleen een rubber slangetje dat naar de voorkant van de wielkast loopt.

Kan iemand me vertellen of misschien met een foto laten zien hoe die afvoerdop eruit ziet, want nu is er wel water weggelopen, maar ik weet niet of het probleem definitief opgelost is. Ik wil graag die afvoerdop verwijderen.

Groeten,
Rogier

Bosshardt

Geplaatst door Bosshardt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bosshardt (0), 8 jaar geleden

Opgelost.

Vanmiddag langsgereden bij de Citroendealer bij mij in de buurt. Een monteur stak zijn arm via de veer die achter het wiel zit achter de beschermkap in de wielkast bij het voorwiel (zonder de kap los te maken) en trok daar zo een rubber ding tevoorschijn dat volledig dicht zat met rottende bladeren. Het water stroomde over de straat. Aan de andere kant ook gedaan. Totaal 30 seconden werk. Klasse.

Groeten,
Rogier

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.