Citroën C4 Coupe: Rechterportier van citroen gaat niet meer open

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Ik heb een citroen C4 coupe 3 deurs uit 2005 en in een keer gaat het rechter portier niet meer open met de afstandsbediening,daar er geen sleutelgat in zit kan die niet met de hand geopend worden,ook niet van binnenuit,je hoort het motortje nog wel.Deurpaneel zit met schroeven aan de zijkant vast zag ik bij het linker portier.Dus ik kan hem ook niet via de binnenkant verwijderen.
De deurklink aan de buitenkant zit ook los alsof er een veer ofzo ontbreekt.Als ik het raam na beneden doen en het raamrubber weghaal aan de buitenkant dan zie ik het mechanisme wel zitten maar kan daar nergens aan trekken ofzo.Als ik de deur open krjig kan ik het mss zelf wel fiksen maar krijg hem op geen enkele manier open.

Is er nog een manier om de deur toch nog te openen?

gringoman

Geplaatst door gringoman (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 9 jaar geleden

Probeer met flink bonken op de deur en tegelijk aan de hendel aan de binnenkant te trekken of hij nog open wil schieten , anders zit er niets anders op dan met een lange pin en een hamer het electrische deel kapot te slaan , zodat de vergrendeling er af schiet en de deur open kan.

gringoman (0), 9 jaar geleden

Een buurman van mij had het electrische slot deel eruit gesloopt,die moest die dus inderdaad kapot maken om de deur te openen,ander slot bij sloop gekocht voor 50,-

kaleido 1 (1595) PRO, 9 jaar geleden

Mooi , ook weer opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.