Citroën C4: Aircocompressor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

In het verlengde van https://www.problemcar.nl/nl/particulier... daarom met deze zoekterm geplaatst het volgende.
We zijn weer even bezig geweest om uit te zoeken of de airco aan te sturen is buiten het contactslot om. Nu zitten er op de aircocompressor 2 stekkers. Eentje, geel, voor de magneet koppeling, Als je op de rode draad daarvan spanning zet werkt de koppeling welke de aircopomp in bedrijf zet. Nu zit er op de pomp nog een stekker op het deel waar de koelleidingen uit komen. Waar is deze voor? Ik heb van een medewerker van een aircocompressor revisie bedrijf gehoord dat dit stekkertje voor aansturing van een geregelde klep is omdat de auto climate control heeft. De spanning op de voedingsdraad zou maximaal zo'n 5 volt zijn.. Wie kan dit bevestigen.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (285) PRO, 4 jaar geleden

De airco specialist.

Pakreel (0), 4 jaar geleden

Dat is een inkoppertje Hans. Maar we zitten toch echt op de website van Problem Car waar dit normaal serieuzer wordt beantwoord.

Pakreel (0), 4 jaar geleden

Het probleem maar laten zitten en met Arko gaan rijden, Open ramen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.