Citroën Jumper: Asbak verwijderen/monteren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Hallo,

Onlangs heb ik een Jumper gekocht uit 2005. Helaas ontbreekt in deze bus de asbak. Ik heb via via een complete unit met daarin de asbak en de aansteker op de kop getikt, maar vraag mij af hoe ik die asbak zelf in de bestaande unit van de jumper kan krijgen. Normaal zie een een lipje zitten in de asbak en als je daar op drukt kun je de asbak uit het dashboard trekken om bijvoorbeeld te legen en weer terug te plaatsen. Bij de asbak die ik voor mijn Jumper heb gekocht zie zo'n lipje niet. Als ik de asbak wil verwijderen zou ik dus met een schroevendraaier moeten proberen om de asbak zelf uit de unit te wrikken. Lijkt mij erg omslachtig. Er moet toch een simpele manier zijn om de asbak te kunnen legen en weer te monteren als deze vol is?
Iemand een idee?

Benno1070

Geplaatst door Benno1070 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1610) PRO, 7 jaar geleden

Asbak open en in zijn totaal naar beneden drukken en dan verder er uit draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.