Citroën Berlingo: blower ventilator van citroen berlingo multiscpace blijft voluit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Blower ventilator blijft voluit aan is niet meer te regelen. In eerder topic stond dat dit op te lossen zou zijn door 2 transistoren te vervangen. Waar kan ik deze te vervangen transistoren vinden in mijn berlingo? en waar koop ik nieuwe?

Berlingo2002

Geplaatst door Berlingo2002 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gngtje (0) PRO, 14 jaar geleden

zit in de kachel motor rechtsonder dashboard kost ongeveer 170.96 € bij citroen

dennis van der ven (0) PRO, 14 jaar geleden

ja kan ook gewoon een kachelmodule halen bij de dealer .
Die zit in de kachelmotor. vervang je die dan werkt alles weer prima.
suc6

Berlingo2002 (0), 14 jaar geleden

Nieuwe transistoren besteld bij Conrad 2 voor € 6,60. Kachel module eruit gehaald. Oude transistoren met 3,5 milimeter ijzerboor eruit geboord. Nieuwe erin gesoldeerd en vastgezet met 4 boutjes en moertjes. Alles weer in elkaar gezet. En zowaar: werkt weer als vanouds. De snelheid van de blower gaat pas iets later 'wat doen' als je aan de draaiknop draait maar dit went denk ik vrij snel. Al met al een goedkope oplossing voor een eigenlijk eenvoudig probleem. Met dank aan internet goedkoop opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.