Citroën Berlingo: koude start

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Bij een koude start lijkt wel of de motor te weinig stroom krijgt met behulp van startkabels start hij wel maar anders niet.
Er zit een nieuwe zwaardere accu op 70 ampere en een nieuwe startmotor.
De massa is ook goed.
Gloeistiften zijn gecontroleerd en zijn goed.
Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

ftatron

Geplaatst door ftatron (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

je zou dikkere kabels kunnen monteren of extra massakabel bij leggen of extra plus draad naar startmotor,als hij dus wel start met behulp van startkabels bedoel je dan met extra accu of alleen de startkabels op de accu en op schassies en plus op startmotor,ik heb ooit bij een opel die ook zo sloom rondging effe op de sloop de pluskabel eraf gepakt en erbij gezet en dat scheelde een hoop

ftatron (0), 14 jaar geleden

De startkabels met een extra accu.

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

probeer eens de truk met de startkabels op plus accu en op plus startmotor,en op min accu en op motorblok,wel de startkabels op de pool duwen en niet op de accuklem het kan ook zo zijn dat je accukabels niet goed in de polen zitten bevestigd

ftatron (0), 14 jaar geleden

Ik heb er nieuwe kabels opgezet et is nu goed.
bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.