Citroën C5: C5 trillend stuur vanaf 110 km

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Ik heb sinds een paar maanden een probleem met mijn C5, de auto is van 2003 en er staat 210.000 km op te teller. Ik heb altijd met veel plezier in de auto gereden, maar nu met een trillend stuur in mijn handen vind ik het waardeloos. Wil eigenlijk mijn auto weg doen maar krijg er nog maar erg weinig voor en wil van de zomer met de auto naar Italie. Ze hebben er bij de garaga al naar gekeken. Balanceren banden helpt niet. Aandrijfas is het ook niet. Wat kan het probleem dan wel zijn?? Is dit ook bekend bij Citroen Nederland? Alvast dank voor reacties. M.vr.gr. Ruth

ruth72

Geplaatst door ruth72 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Apache (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat voor soort type velgen zitten er onder de auto ? Voor wielen naar achter -achter wielen naar voor om te kijken of het minder wordt.
En wat in het andere topic ook al werd aan gegeven ophanging controleren http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=17...

auto met een eindbalancer ballanceren ( heel de aandrijflijn wordt mee geballanceerd hellaas hebben velen bedrijven deze niet meer)
Is verder geen veel voor komen de klacht dat er een schrijver/melding is van citroen.

http://www.c5club.nl

sciroccofreak (0), 13 jaar geleden

misschien de lagers in de versnellingsbak, of inderdaad Apache met een finishbalancer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.