Citroën C5: c5 wagen gaat naar hoogste rijstand

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i

c5 oud model. Bij het starten gaat de vering soms naar de hoogste stand en moet de klant de wagen zelf terug in de rijposiitie plaatsen.

De wagen heeft een storing : perm storing stuurhoeksensor.
Heeft dit met het probleem te maken ? Ik vind in de lexia ook nergens voor deze wagen een item om de stuurhoeksensor in te leren. Heeft elke C5 een stuurhoeksensor. ?

Grietje

Geplaatst door Grietje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lainke (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk niet dat uw probleem te maken heeft met een niet ingeleerde stuurhoeksensor aangezien het probleem volgens uw uitleg niet permanent is en enkel bij het starten.

Er ligt toevallig niets op de bedieningsknoppen van de ophanging? Hebt je de werking, parameters, programmatie, software, voedingen en massa's reeds gecontroleerd? Technische nota's of uw hoofdverdeler al eens geraadpleegd?

Heb je al eens in het menu ABS gekeken om je stuurhoeksensor in te leren?

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

in parameters kijken of daar ergens een fout te zien is bv van de schakelaar die door sigarettenas is aangetast en daardoor gekke dingen gaat doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.