Citroën Berlingo: Centrale vergrendeling sluit niet,

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Beste, Ik heb een probleem met mijn berlingo, Als ik deze sluit met de AB hoor ik alle sloten sluiten, Maar direct daarna gaan ze weer open, Nu dacht ik dus dat dit aan de deurschakelaar ligt, Deze van de kofferklep (1geheel) is nagekeken en werkt goed, schuifdeuren bijde kanten de contactjes opgeschuurd, maar vooraan vindt ik er geen, Tevens blijft mijn binnenverlichting ook constant branden als ik deze zet dat ze moet aangaan als er een deur open gaat, Nu vermoed ik dat bij 1 van de voordeuren de deurschakelaar is komen te overleden, Maar waar vindt ik deze?
Iemand nog een idee wat hier nog de boosdoener kan zijn? Mvg Bart

Bartjex88

Geplaatst door Bartjex88 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

de deurcontakten zitten in het deur slot .kan ook een draad zijn die tegen de massa ligt aan een scharnier punt.

Bartjex88 (0), 12 jaar geleden

En is dit uit te meten? Zoja hoe?
Mvg Bart

eddyarc (0), 12 jaar geleden

je kunt proberen met een deur af te koppelen om te zien of het probleem zich nog voor doet zo ja koppel je de andere deur af probeer je opnieuw (dan wel de andere terug aankoppelen )
blijft het probleem dan zit het niet in de deuren maar ergens in de bedrading in het interieur of in de centrale sturing van de centrale vergrendeling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.