Citroën Xsara Picasso: citroen

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1749cm³

Sinds een 10tal maanden wil in eerste instantie de auto niet starten, dashboard licht niets op. Ondekt dat, na wild de motorkap dicht te hebben gedaan ik terug kon starten. Hij rijdt dan helemaal normaal. Probleem doet zich zowel bij warm als wij koud weer voor. Onlangs viel de auto uit, als ik aan ht rijden was en ik was juist in een bocht. Auto rechtdoor want sturen is dan bijna onmogelijk,servo valt dn weg. Enkele keren de voordeur open en dicht geklapt en hij startte terug.
Kent iemand dit probleem . Op het dashboard verschijnt u geregeld 'startonderbreker' . Zou dit willen zeggen dt hier de fout wordt geduidt. War vind ik de startonderbreker dan ...Dank u voor uw hulp...

jeanke1952

Geplaatst door jeanke1952 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

andreas08 (0) PRO, 11 jaar geleden

in de computer van de motor deze moet gelinkt zijn met de bsi centrale computer
uitlezen en kijken welke storingen aanwezig zijn
geen apparatuur ingebouwd op computerdraden ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.