Citroën C3: Citroen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Ik heb een week geleden een C3 exclusive automaat uit 2004 gekocht, hij heeft rond de 60.000 gelopen.Hij is bij de dealer gekocht, maar na 175 km begon het gele lampje te branden. Na gebeld te hebben bleek de gashuisklep al een x vervangen te zijn geweest.De electronica was niet aangepast! Na 2 dagen kregen we onze auto weer terug en naar 3 dagen begon het lampje weer te branden. De auto staat nu bij de dealer. Dit is allemaal in 1 week tijd gebeurd. Ons vertrouwen in de c3 is weg.Wat is wijsheid de auto gemaakt terug nemen of voor een andere citroen gaan.

Graag reactie!

Bertus1

Geplaatst door Bertus1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Bertus1].Wat is wijsheid de auto gemaakt terug nemen[/quote]
in het principe niet! je hebt de plicht om de garage de gelegenheid te geven om te komen tot een oplossing. zolang deze partij meewerkt valt er niets te ondernemen of te verwijten.

Gr. paul

Santa (0), 16 jaar geleden

Als consument moet je de verkoper in redelijkheid de kans geven om zijn fout te herstellen.
Wanneer nu na bijvoorbeeld 5 garagebezoeken de kwaal NOG niet is opgelost, wordt het wat anders maar nu zul je toch eerst moeten afwachten.

Wat WEL belangrijk is, is dat je de klachten schriftelijk meldt bij de garage met het verzoek de klachten te verhelpen.

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Niet zo snel opgeven of van slag raken van een lampje.
Geef ze de tijd om het op te lossen.
De garage zal het ook vervelend vinden dat het zo gaat.

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

u bedoelt dat het motormanagement lampje brandt en dat er een storing is opgetreden
helaas komt dit soort dingen voor maar u moet zich realiseren dat de auto,s tegenwoordig knap ingewikkelt zijn met al hun elektronica vaak worden storingen opgelost met updates waar de monteurs geen invloed op kunnen uitoefenen wij moeten de ene keer echt op zoek naar een storing die niet eenvoudig zijn en andere keer gewoon een update die het gewenste resultaat oplevert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.