Citroën : Citroen Berlingo 1.9D bj 2000 Gloeit niet voor

Ik heb een citroen berlingo diesel en deze gloeit niet meer voor. ik heb het gleoirelais vervangen en de gloeistiften gecontroleerd
als ik het contact aandoe slaat het controle lampje voor voorgloeien binnen een seconde weer af, maar als ik de massakabel losmaak dan doet het controlelampje het gewoon normaal.
Overigens als ik de plusdraad van de accu verbind met de gloeistiften werken deze gewoon en kan ik gewoon starten.

BvD
keesie

keesie15

Geplaatst door keesie15 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

keesie15 (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost toch gloeirelais!


toch bedankt

keesie15 (0), 13 jaar geleden

geachte moderator het probleem blijft zich voordoen ik had gister de voorgloeirelais vervangen en toen deed ie het weer gewoon totdat ik vanochtend mijn auto probeerde te starten en het probleem zich weer voordeed, dus vandaar dat ik het weer geplaatst heb. Dus als iemand toch een oplossing heeft alvast bedankt, ik heb inmiddels de kabels en stekkers gecontroleerd want ik had hier op het forum gelezen dat dat het weleens kon zijn.

Laurens61 (0), 12 jaar geleden

Ik wil het gloeirelais vervangen bij mijn Ciyroen Berlingo 1900 diesel bouwjaar 1997, maar waar zit dat?
Kan iemand mij dat vertellen?
Groet, Laurens

asx (0) PRO, 12 jaar geleden

aan de bestuurderszijde op het binnenscherm; zeg maar tussen accu en koplamp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Overig of stel zelf een nieuwe vraag.