Citroën C5: Controle lampjes dasboard

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 6FZ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

De controle lampjes op mijn dashboard vielen eerst af en toe uit, toen vielen ze uit als ik mijn verlichting aanzette, nu doen ze het heel af en toe als ik de auto start. Ze gaan dan na een minuut uit. De dashboard verlichting doet het ook niet, de meters (snelheid, temp, toerenteller, benzinemeter) doen het wel. Waar moet ik gaan zoeken?? Het lijkt op een slecht contact in een stekker, maar welke stekker?

jeanpaulstraub

Geplaatst door jeanpaulstraub (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 6 jaar geleden

Begin eens met de stekkers achterin de klok zelf .
Maar dat de lampjes zolang blijven branden lijkt me meer in het dashbord zelf te zitten.

jeanpaulstraub (0), 6 jaar geleden

Ik heb alle stekkers gecontroleerd achter de klok en deze zijn goed.
Ik ben inmiddels al bezig met de BSI reset. Is een hele reeks handelingen. Heb het een aantal keren geprobeerd, maar de storing (het niet branden van de controle lampjes) is nog niet verholpen. Kan iemand mij precies vertellen welke handelingen ik moet doen voor een BSI reset? Ik heb het misschien toch verkeerd gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.