Citroen SpaceTourer 2017: +cpc relais.

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Motorcode: BH01, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo we hebben een space tourer waar het +cpc relais open blijft staan volgens de storing B1624. Weet iemand waar die zit?
groeten Ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën SpaceTourer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (425) PRO, 2 maanden geleden

Wat is de klacht van de auto? deze fout hebben ze bijna allemaal zonder verdere problemen. Dit relais zit in de zekerkast welke op de accu zit.

    Ik heb in de bsi storingscode b1624. Eenheid beveiliging en aansturing electrische voedingen. Storing van de status van het relais +cpc. En de storing u1f36 geen communicatie met de service module of de afzonderlijke telematica eenheid. Verder nergens storingen in. Maar krijg direct een accu symbool in het scherm met tekst storing electrische systeem. Laat de auto repareren. - at (10) PRO, 2 maanden geleden
    Nergens is deze zekeringkast meer te krijgen. weet je toevallig iemand die deze kan repareren? - at (10) PRO, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën SpaceTourer of stel zelf een nieuwe vraag.