Citroën C5: dashboard verlichting valt weg

Bouwjaar: 2002

Ik heb sinds een paar weken een probleem met mijn dashboard verlichting. In het begin viel dit tijdens het rijden soms weg, maar dan kwam het ook weer terug. Nu begint dit steeds ergere vormen aan te nemen. Er is de laatste dagen helemaal geen verlichting meer. Ik heb de accu er een tijdje afgehad om te zien of een en ander zich ging resetten, maar dit werkt niet. SOms doet de verlichting het nog even bij het starten, maar daarna is het gebeurt. De verlichting van het middenconsole (climatc. en boardcomputer) doen het gewoon.

Kan iemand mij vertellen of dit gemakkelijk op te lossen is?

Arnold

Arnold679

Geplaatst door Arnold679 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tom13 (0), 18 jaar geleden

Heb je het knopje voor het regelen van de verlichting (rechtsboven de toerenteller) al geprobeerd?

Arnold679 (0), 18 jaar geleden

Ja, dit knopje al geprobeerd, maar dit doet helemaal niets. Het probleem blijft. Bij het starten soms "licht", maar vaak na een meter of 100 is het weer gebeurd. Soms komt het wel weer eens tijdens het rijden, maar dit gebeurt steeds minder vaak. Ook de stekkers linksonder het dashboard gecontroleerd, maar dit hielp niets. Kunnen er nog ergens anders stekkers zitten die hier mee te maken kunnen hebben?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.