Citroën C5: fout schakelaar richtingaanwijzers

Bouwjaar: 2003

Als ik mijn richtingaanwijzer opzet naar rechts, gaan automatisch de koplampen branden???? Richtingaanwijzer naar links geeft geen problemen. Volgens mijn dealer moet heel de schakeldoos vervangen worden, wat aardig wat eurootjes zal kosten? (Net enkele weken uit garantie)
Wie weet raad of heeft dit ook meegemaakt?

Karl6142

Geplaatst door Karl6142 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Peter Meijer (0), 18 jaar geleden

Als je binnen de garantieperiode al eerder een soortgelijk probleem gehad hebt, geef dat dan aan, het is dan evt. mogelijk dat Citroen iets betaalt.

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

je hebt in ieder geval consumentenbescherming, zo'n onderdeel hoort langer mee te gaan dan 2 jaar. Dus een gedeelte hoort vergoed te worden !

Karl6142 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor Uw reacties, morgen gaat de wagen naar de garage om de nieuwe schakelaar in te bouwen. Op mijn vraag aan de dealer of citroën tussen ging komen, kon hij nog niet antwoorden. Hij moest eerst het serienummer doorgeven van de oude schakelaar.
Dus de kans zit er nog wel in. Ik houd U op de hoogte.

Karl6142 (0), 18 jaar geleden

Deze morgen de wagen binnengebracht bij de dealer. Deze wist me te vertellen dat Citroën Belgie geen tussenkomst zal doen in de onkosten (230 eurootjes ongeplaatst). Mail rechtstreeks naar Citroën verzonden.... wachten op antwoord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.