Citroën C5: Fluitje in de bak

Bouwjaar: 2001

Ik heb pas een C5 break HDI 110 PK bj 2001 aangeschaft. Bij het rijden in z'n 4e versnelling hoor ik een (klein)fluitje in de bak. In zijn 5 is dit weg. Wellicht te verhelpen met een toevoeging in de bak? Ik ben n.l. een "zeikert" en hoor alles, helaas.

Fred3336

Geplaatst door Fred3336 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

niet opm flauw te zijn, maar heb je die auto vanaf nieuw? Je moest een weten wat voor stapels ellende er met die wagen zijn geweest. Dan valt dit me nog mee...

Voor die bak; tja.. een additief kàn helpen, maar blijft een lapmiddel en geen definitieve oplossing natuurlijk. Is het proberen altijd waard lijkt me...

guidor (0) PRO, 18 jaar geleden

wat een opmerking alex. zeker zelf een opel rijder. de c5 kende wel wat problemen in het begin maar dit is allemaal keurig opgelost door de importeur. technisch en mechanisch is dit zeker een hele goede auto. zeker weinig problemen met de versnellingsbak. FRED het lijkt me zeker zinvol een toevoeging op deze bak te doen!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.