Citroën Berlingo: Dashboardverlichting vervangen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Hoe krijg ik het dashboard los om de verlichting / lampjes te vervangen bij de tellers. Ook bij de temp.regelaars dienen de lampjes te worden vervangen. Kan ik hier de zg. ledlampjes voor gebruiken. Graag een advies.

Edt

Geplaatst door Edt (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Beginnen met goed te kijken,dan de kruiskopschroeven losdraaien boven je tellerunit de rest wijst zich vanzelf,en gebruik bij voorkeur geen led voor de verlichting van schakelaars ed ivm de lichtstraal...led lampjes stralen 1 richting op...

Edt (0), 11 jaar geleden

Dank voor dit antwoord. Op internet staan sites waar je speciaal ledlampjes kan kopen voor de cockpit. Het lijkt dat deze meer licht geven dan de regulieren lampjes. Het is nl. tamelijk donker in het dashboard. De cijfers en info zijn bijna niet te lezen, ondanks dat de dimstand op vol vermogen staat, vandaar mijn belangstelling voor led.

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik heb ze nog nooit gemonteerd ivm het bovengenoemde,je kunt ook lampjes nemen met een hoger wattage als je de lichtopbrengst te weinig vindt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.