Citroën Berlingo: Motor slaat af

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Bij ontkoppelen en afremmen (voor een rotonde b.v.)slaat de motor af. Bij de vakgarage is al een sensor bij de rempedaal en bij de koppeling vervangen....helpt niet.
HELP!

Edt

Geplaatst door Edt (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

andreas08 (0) PRO, 11 jaar geleden

uitlezen dan heb je een indicatie waar je moet gaan zoeken

Edt (0), 11 jaar geleden

Dat hebben ze al drie keer gedaan A €25 per keer :(. Ik ben bang dat ze elke keer weer wat anders verzinnen. Daarom hoopte ik op iemand ook dit probleem/oplossing had. Met het uitlezen vonden ze deze zg schakelaar/senor storing. Beide vervangen en het begint weer. Het is net of de motor te weinig brandstof krijgt. Hij zakt naar 500 rpm. Als ik er snel genoeg bij ben dan houd ik hem wel aan de praat. Anders slaat hij af. Op rotondes is dit best wel eng,..de stuurbekrachtiging en rembekrachtiging vallen daarmee ook weg en dat is best wel spannend af en toe :)

bieuwke (0) PRO, 11 jaar geleden

Er is alleen iets zinnigs over te zeggen als je hem uitleest,en die informatie met ons deelt.Graag aangevuld met de uitgelezen codes.

go-tje (0), 11 jaar geleden

Op benzine zou het vuil in de nullastregelaar (stappenmotor) zijn... Dat was bij mij zo toen ik deze storing had.

Zit die ook op een diesel?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.