Citroën Xantia: De lak laat los en kleine krasjes

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

Hallo allen,
Ik ben op zoek naar twee andwoorden op de volgende vragen:
Kleine krasjes schijn je te kunnen wegpoetsen wil iemand svp eenmalig reclame maken en vertellen wat ik daar het best voor kan gebruiken?

Verder laat op mijn achter klep de lak zo los dat er barstjes in zitten dat wil ik ook graag behandelen. De barsten zijn ongeveer 1 mm diep en als ik er heftig overheen ga met mijn duim dan verkruimelt de lak. Met een lakstift heb ik al de grote krassen dicht gelakt maar ik weet niet of dat de goeie manier is. Ik vermoed dat ik met bv een spuitbus er een laagje doorzichtig plastic ofzo overheen moet kunnen spuiten.

Verder wil ik graag wat (on) nuttige kennis toevoegen en verklaren dat de lak bij Xantia's van rond 1995 erg slecht is.

Bij voorbaat dank voor jullie antwoorden.

Jasper

Oh ja mijn auto is bordeau rood

jasper52

Geplaatst door jasper52 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

je kan proberen met een spuitbusje blanke lak deze kale plekke te behandelen, echter moet dan alle losse lak er af, en mooi wordt het niet..!

voor lichte krasjes volstaat comandant nr 4 prima, blikje kost rond de 5 a 6 euro en eigenlijk bij alle autoshops te verkrijgen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.