Citroën Xsara: Gas pedaal

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo,ik heb hem zo gekocht voor een zacht prijsje(500 euro),auto was van een ouder koppel maar die zijn gestopt met rijden rond april 2015 en hebben de wagen zonder mankementen weg gezet in garage(zeggen ze),dus nu bijna een jaar verder besluiten ze om de wagen te verkopen,besluit,batterij volledig plat en kapot(uitgetest).
De wagen staat dus te koop op een site met de vermeldind "draait niet op volle toeren en men kan geen gas geven"
Ik besluit hem dan maar zo te kopen omdat hij maar "26.000" km heeft en op zoek was naar een automaat,de reden van aankoop is dat ik met identiek dezelfde rijdt maar wel manueel en zeer tevreden ben over deze wagen.
Wij hebben bijna alles zelf nagezien (bougie's,olie,filters,....)maar alles zag er goed uit.
Het probleem is echt het "GAS PEDAAL",doet niks,het is of men in de lucht duwt en dat is allemaal computer gestuurd naar mijn mening?
Dank u voor u reactie.

rangske

Geplaatst door rangske (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.