Citroën Berlingo: geen diesel aanvoer???

Brandstof: Diesel, Motorcode: 19D???

23 dec tijdens koude periode. Mijn auto starte perfect. Meteen na wegrijden schurende geluiden (alsof een klomp sneeuweronder zat) toen een harde knal en auto sloeg af dit alles binnen 20 meter.
mijn conclusie geen brandstoftoevoer. dus wachten tot vorst voorbij is. nu na dagen dooi in dat dieselopvoerbalgje geknepen herhaaldelijk en dan weer starten. geen resultaat in keer startpilot in luchtaanvoer gespoten toen even hoop. wat kan ik doen ?
geeft het aantrekken van de dieselmoter misschien resultaat dat ie aanzuigt?
of andere tips?
(heb ergeen verstand van behalve mijn eigen nuchtere)

westrikjr

Geplaatst door westrikjr (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Die harde knal is niet verklaarbaar?

Distributieriem niet gebroken ?

Gr. paul

westrikjr (0), 14 jaar geleden

nou gelukkig niet de distributieriem...kreeg hem uiteindelijk aan de praat na wat gedurfder met de startpilot gespoten te hebben en moter liep weer smetteloos....maar bij in beweging komen maakte de auto weer een raar kreunend geluid en kwam moeizaam vooruit... ik na 2 meter stoppen en kijken en ik geloofde mijn ogen niet .. de veer die je ziet als je over de band kijkt was gebroken en zit vast op de band.....
dus gesprongen... breukvlak blank ....ik snap er niets van hoe kan ik hiermee thuisgekomen zijn en niets gemerkt hebben... maar kan de knal nu wel verklaren
paul kelder dank voor je reactie
vr gr jen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.