Citroën Xsara: koppeling citroen xsara coupe 2002 1.6vtr

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 vtr

ik had een aantal vragen , en hoop dat jullie mij er bij kunnen helpen! als ik mijn koppeling intrap bij draaiende motor , dan begint hij na een tijd te piepen , maar redelijk hard! heeft deze wagen een meedraaiende druklager of een vaste? en is het een automatisch regelende of kan je die zelf bijstellen ? en zou het mogelijk zijn om de koppeling zelf te vervangen ? ik bezit wel redelijk wat kennis en heb het al 1 keer gedaan bij een oefenwagen in school, of is dit te riskant om het zelf te doen ? en ook de wagen draait onregelmatif bij stationair, aan wat kan dit liggen ? hij schudt ook redelijk hard , soms echt wel hard, kan dit aan de gasklep liggen ? mvg tom !

xsaracoupe2002

Geplaatst door xsaracoupe2002 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mecano ltd (0) PRO, 10 jaar geleden

Kun je mij het chassisnr. doorsturen?

Cheers Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.