Citroën Xantia: Motor slaat niet aan na defecte accu.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: lfy

Na een lange rit wordt de auto neergezet door klant. Na 10 minuten wordt de auto weer gestart. Er is nu een plof? hoorbaar zegt klant en starten wil niet meer.Na een andere accu gemonteerd te hebben start hij wel maar slaat niet meer aan.
Storingen met autodiagnose en kts 650 uitlezen wil niet.Bij het op contact zetten is de brandstofpomp wel hoorbaar.
Centrale deurvergrendeling met sleutel werkt niet meer, tijdklok pringt elke keer bij contact aan weer op nul. binnenverlichting gaat ook niet aan bij deurvergrendeling. Bij het op contact zetten gaan snelheidsmeter en toerenteller een keer omhoog en dan weer naar beneden.Zekeringen in de auto en onder motorkap gecontroleerd.Storing lijkt op contactslot of voedingsrelais. Wie heeft een idee, ben morgen in bezit van electr. schema's.
Vrg. Rick

rick douma

Geplaatst door rick douma (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xantia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan wolter (0) PRO, 15 jaar geleden

Probleem inmiddels opgelost. Vrg Rick.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xantia of stel zelf een nieuwe vraag.