Citroën C3: Motor slaat op hol.

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 cyl., Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 60

Beste Citroën specialisten, Mijn zus heeft net een probleem meegemaakt dat haar C3 vanzelf gas begon te geven. Ze was toevallig kort bij de garage en is zo al remmend tot daar gereden.
Toen ze de wagen stil legde bleef deze nog even nadraaien, toen de garage hem terug startte draaide de motor niet meer zoals het hoorde volgens haar.
De wagen stonk ook enorm, ik vermoed remmen en koppeling.
Teoevallig gaf de wagen de week ervoor reeds een motorstoring, toen volgens de garage niets te vinden en ook geen foutcode, als het terug zou komen moest ze de wagen wel een dag binnenbrengen.Ikzelf heb de wagen nog niet zelf kunnen bekijken of uitlezen.Ik heb ze enkel nog maar telefonisch gesproken.
Toevallig heeft de wagen vorig jaar een terugroepcampagne ondergaan, "controle van de motor op fabricagefout en eventueel motor te vervangen" deze bleek inorde te zijn en hoefde niet vervangen te worden.
Na één dag in de garage zou deze morgen reeds klaar zijn, aan de telefoon kreeg ze te horen dat er iets moest vervangen worden aan de "remmen".
De wagen is gelukkig nog even in waarborg.
Komt iemand dit verhaal bekend voor dan hoor ik dit graag.
De wagen heeft ongeveer 20000 km.
Alvast bedankt aan iedereen.

wim12229

Geplaatst door wim12229 (20) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.