Citroën Xsara: motor valt niet stil

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19

Sinds gisteren valt onze auto niet meer stil nadat contact is afgezet, radio en dashbordlichtjes blijven ook werken. We dienen met sleutel te zwaaien zodat door stroomonderbreker de motor stil valt.De stoplichten blijven echter wel branden, het derde stoplicht dan weer niet.Het rare is dat als je koppeling induwt als motor af staat de wagen begint voor te verwarmen en alle lichtjes van dashbord branden. Komt er iemand dit probleem bekend voor of heeft u een oplossing/oorzaak, laat het dan weten !
Alvast bedankt

alainanja

Geplaatst door alainanja (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lainke (0) PRO, 14 jaar geleden

Als ik u was zou ik er even naar de garage mee gaan om de bedrading te laten uitmeten

alainanja (0), 14 jaar geleden

Probleem is gevonden, de bedrading naar het achteste deel van de auto was door afgebroken draden in kortsluiting gekomen en zijn er enkele draden gesmolten. Draden door nieuwe vervangen en de brueken in de andere draden hersteld.
Voorlopig blijkt dit de oplossing te zijn.

Groeten,
Alain

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.