Citroën Xsara: Multi Snaar

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: dw8

Mensen even een tip,net is mijn multi snaar over de hele omtrek doorgesneden want ik heb niet op tijd de spanner verwisseld waardoor die naast de poeli draaide,met het gevolg dat een reep multisnaar tussen de krukas en de distributie riem kwam,en de motor heb verrot gedraaid.Morgen begin ik met alles te kontroleren en of de kleppen krom zijn.de auto stond stil toen het gebeurde,hoe denken jullie erover.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

flow (0), 17 jaar geleden

vandaag alles eruit gehaald,een druktest gedaan en alle kleppen zijn dicht,wel is de krukas ten opzichte van de rest ongeveer een kwartslag verdraaid,net weer de riem monteerd en met de hand gedraait en alles klinkt goed,moren alles weer ombouwen en proberen te starten,ik denk dat ik gewoon geluk heb gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.