Citroën Xsara: Turbo

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000 HDI

2 weken geleden floot de turbo van onze picaso.
3 maanden buiten garantie en een geluk, citroën belgium betaalde de turbo maar wij de werkuren. hij was 3 dagen gemaakt en de transmissie van de turbo naar de motor loste. (60000 km) .
een prul maar intussen de receptie van een trouwfeest gemist. is dit normaal.
bijkomende flipt de achter ruitensproeier en gaat het automatisch naar binnen draaien van de rechter buitenspiegel niet meer. intussen heb ik de indruk dat hij terug begint te fluiten!!Is dit nu een "maandagmorgen auto"???

philippe01

Geplaatst door philippe01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

flow (0), 17 jaar geleden

wat bedoel je nou allemaal!!!! welke transmissie tussen de turbo en de motor

philippe01 (0), 17 jaar geleden

ik bedoel dat al die problemen toch niet normaal zijn op die leeftijd en op dat aantal kilometers?
Na het vervangen van de turbo (3dagen) sprong nen darm los (de zogenaamde transmissie).Veel lawaai en geen druk meer. de depaneur vertelde ons dus dat de transmissie van turbo naar moteur is, waar zelfs geen druk is enkel lucht, en vond dat niet normaal.
Meer weet ik niet.

GOVA (0) PRO, 17 jaar geleden

Als er een darm van de turbo afvliegt, na eraangewerkt geweest is, mag jer zeker van zijn dat hij er niet goed bevestigd geweest is.
Wat je rechter zijspiegel betreft, hier moet het scharnierpunt van de spiegel even gesmeerd worden en je probleem is opgelost.
Wat het flippen van je achterruitsproeier betreft, weet ik niet wat je bedoelt.
Maak je maar geen zorgen, een Picasso is een wagen met weinig problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.