Citroën C5: Navigatie VDO geeft foute positie auto

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb de standaard navigatie van VDO met kleurenscherm. Heel mooi maar sinds gisteren ook heel vervelend, want hij geeft de auto een verkeerde positie. Ik rij dus volgens de navigatie zo'n 15 kilometer verderop. Ik heb al opnieuw de installatiedisk (update) geinstaleerd, maar dit werkt niet. Probleem blijft. Ook verschillende jaren van de software met kaarten geprobeerd. Probleem blijft. Wie kan helpen? Is het systeem te resetten of kan ik de posititie forceren. Je kan namelijk wel de positie van de auto oproepen, maar niets wijzigen.

dominique10

Geplaatst door dominique10 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je ook misschien een ABS-ESP storing? zie http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

dominique10 (0), 14 jaar geleden

Geen idee, maar de auto is terug van een schadeherstelperiode waarbij ongetwijfeld een en ander is gebeurd aan electronica. Mijn cruise-control begint ook pas als ik sneller rijd dan voorheen, dus wie weet. Ik breng de auto weer terug met je opmerking en hoop dat het snel voorbij is. bedankt voor de tip!

JHV (0), 14 jaar geleden

Ik heb op een citroen forum(dacht ik) gelezen dat bij lassen aan de auto, maar ook in een spuitcabine met hogere temperatuur, de accu afgesloten zou moeten worden. De professionals hier kunnen vast aangeven of dit klopt of niet. Misschien moet je hem door een citroendealer uit laten lezen voor je terug gaat naar het schadeherstel bedrijf. Bij de dealer kun je met deze vragen beter terecht denk ik.
johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.