Citroën Bx: niet aanslaan

Bouwjaar: 1990

BX 1,9 TZI, minimale vonk en geen brandstofinpuiting, pomp werkt alleen als relais bij rechtervoorscherm van buitenaf aangestuurd wordt, heeft monopointinspuiting;hetene relais is voor de pomp de andere voor aansturing managment vlg boek,zal de computer beiden aansturen? Hij is niet uitleesbaar ook vlg boek, weet iemand hier nog iets over?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën BX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Arnold, als het L.Jetronic is komt de stroom voor het spoeltje van het inj.rel. van het kontaktslot.De spanning komt van ZE 7 via de kontakten van dit relais naar aansluiting 2 op de computer.[kijk dus naar ZE 7. Deze spoel heeft een direkte massa.De spoel van het andere relais krijgt ook spanning van het kontaktslot maar de compu. maakt de massa via aansluiting 12 op de compu.Het kontakt van dit relais krijgt ook spanning van ZE7 en voedt de verstuiver[s] waarna via aansluiting 3 van de compu. deze weer naar massa worden geschakeld. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, ik heb de computer vervangen en hij startte in een keer en loopt weer goed, ik vermoedde al als er geen vonk en geen injektie is, dan moet het waarschijnlijk de computer zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën BX of stel zelf een nieuwe vraag.