Citroën Xsara Picasso: pomp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

beste, zit met het volgende probleem,heb mijn wagen binnegedaan om de koppeling te vervangen na enkele dag ben ik hem terug gaan halen, toen ik hem wilde starten ,starte hij moeilijk,ik dacht dat het wel aan de batterij lag omdat hij lang stil gestaan had maar hij bleef maar moeilijk starten tot opeens starte hij niet meer,maar hoorde de starter wel draaien maar heel stil.volgende dag naar de garage gebeld die zijn dan komen kijken heeft die met startkabels kunnen starten maar na enkele sec viel hij weer uit.heeft hem meegenomen naar de garage en nu blijkt dat het de opvoerpomp stuk is,en dat die wel regelmatig voorkomt.nu vint ik het wel raar toen ik hem binne bracht starte heel goed en nu opeens is die pomp en de batterij stuk.nu is mijn vraag is er veel werk aan om die ter vervangen moet de naftbak eraf of niet?en zijn die pomen een ziekte bij citroen?deze wagen heeft al 240d km

goetejes jos

jos71

Geplaatst door jos71 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mecano ltd (0) PRO, 12 jaar geleden

Is het mogelijk om iemand te vinden die deze vraag in normaal Nederlands kan vertalen? Snap er namelijk weinig van.

Cheers, Hans

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

De TS heeft de auto bij de garage binnen gebracht om de koppeling te vervangen.
Na ophalen van reparatie starte de auto moeilijk ! terwijl dit niet voorkwam voordat hij hem binnen heeft gebracht, de garage heeft de auto gestart met startkabels en viel na enkele sec uit.

Blijkt dat de brandstof opvoerpomp en accu kapot is.

Zijn vraag is: of het veel werk is? dat hiervoor de brandstoftank wel of niet voor gedemonteerd moet worden? probleem vaker voorkomt.

jos71 (0), 12 jaar geleden

amai...was het zo onduidelijk :-)

mecano ltd (0) PRO, 12 jaar geleden

Theo, bedankt voor het vertalen, mocht het probleem de opvoerpomp zijn, wat heel vaak voorkomt, zal toch de brandstoftank moeten worden gedemonteerd, het is geen leuke klus maar wel te doen, zorg dat de tank bijna leeg is, hoe minder gewicht hoe beter.

Cheers, Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.