Citroën Saxo: Radiator geplaatst

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 i vts

Hallo ik had afgelopen dinsdag een klein ongelukje en daarbij was door de trekhaak mijn ventilatie (fen),
Radiator en airco radiator kapot gegaan. alles vervangen nieuwe radiator en ontlucht met de drie ontluchtingspunten: ventieldopje de inbusschroef bij de thermostaat als ik het goed heb.en boven rechts bij de radiator.
Maar nu het probleem als de temperatuur meter boven de helft 90 à 105 graden komt schat ik ongeveer.gaat de fen pas draaien en brand het rode lampje van het koelvloeistof ook.Lampje brand hooguit 1min.wanneer de fen stopt gaat het lampje ook uit.
Wat zou dit kunnen zijn? heeft iemand enig idee?

Michaell85

Geplaatst door Michaell85 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Saxo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ruud10657 (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb je de originele thermoschakelaar uit je oude radiateur overgezet in de nieuwe of de schakelaar gebruikt die in de "nieuwe" radiateur zat?
Anders zit er nog steeds een luchtbel in je systeem.

thorpe (0) PRO, 10 jaar geleden

kachel moet goed warm worden zo niet dan zit er nog lucht in, dus kachel op warmste stand zetten , en bijvullen gewoon stationair rustig de tijd er voor nemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Saxo of stel zelf een nieuwe vraag.