Citroën Xsara: rechtse pinkers werken niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Vandaag kwam een klant binnen met zijn xsara2 waarvan de rechtse pinker het niet deden. Geen enkele pinker werkte aan de rechterkant.
In de bsi stond ook een permanente storing en een kortsluiting. Heb de printplaat van het achterlicht verwijderd omdat daar mogelijk de kortsluiting inzat. De pinkers worden rechtstreekts door de bsi bediend. Er staan geen zekeringen tussen. Om zeker te zijn dat de bedrading in orde is heb ik de stekkers van de bsi verwijderd en spanning gezet op de aansluitingen van de pinkers en dan werkt alles. Zodus was er zeker geen kortsluiting meer.
Ik heb de storing daarna gewist maar ze komt terug en de bsi stuurt de pinkers niet aan. De com is in orde want dat heb ik in de lexia eerst gecontroleerd.

Griet

Grietje

Geplaatst door Grietje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

mogelijk de bsi zelf defect staat de bsi niet onder water doordat er een voorruit is vervangen maar niet geheel afdicht ???
je kan in de lexia de verlichting aanzetten van de knipperlichten werken ze dan ????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.