Citroën Jumper 2015: Regenereren van bus citroen jumper

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2198, Vermogen (kw): 110

Mijn bus regenereert erg vaak en rookt dan ook erg. Hij is al meerdere malen aan de computer geweest en dan is alles goed en schoon. Ook zijn de verstuivers doorgemeten en die zijn ook goed. Roetfilter is schoon. Rara wat is dit en wie weet een oplossing ben er een beetje klaar mee. Ik zal toch niet de enige wezen met dit probleem??

Wil80

Geplaatst door Wil80 (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (2140) PRO, 11 maanden geleden

Korte afstanden ?

harry4203 (670) PRO, 11 maanden geleden

Zou iig zorgen dat de laatste softwareversie in de motorecu zit.

Wil80 (0), 10 maanden geleden

Nog steeds geen oplossing helaas

harry4203 (670) PRO, 10 maanden geleden

Wat heb je de laatste 3 wkn allemaal geprobeerd dan?

    Er is een nieuwe sensor op gekomen want daar kon vocht in zitten wat ook zo was. Maar het probleem van roken is er nog steeds. De software vervangen is nog al een Kostenplaatje heb ik mij laten vertellen??? - Wil80 (0), 10 maanden geleden

harry4203 (670) PRO, 10 maanden geleden

Dat zal wel meevallen denk ik, bel even naar een dealer of ze willen kijken of er nieuwe software is, en vraag naar de kosten. (kijken gaat alleen als de auto aan de tester hangt bij de dealer). Onnodig sensoren vervangen kost ook geld, deze zijn gewoon te controleren met een testkast en had dus niet vervangen hoeven worden. Overigens zit er vaak wel enige vorm van vocht in zo'n sensor, zeker als er korte afstanden gereden worden.

    Oke ga eens informeren bedankt - Wil80 (0), 10 maanden geleden
    En....ben je er nog verder mee gegaan Wil80? - Siem Bijman (180) PRO, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.