Citroën Zx: remmen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo ik heb een czx break 1.4 van 1996, deze week viel mij op tijdens het rijden in de file dat bij lage snelheid tijdens het remmen de auto rechts achter voor mijn gevoel heel erg ver naar beneden word getrokken. ik weet niet wat er gebeurd als je bij hoge snelheid een noodstop moet maken , maar denk dat de auto dan onbestuurbaar word. heeft iemand enig idee wat dit kan zijn.

@WIN

Geplaatst door @WIN (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën ZX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dan wordt het zaak om de remmen eens goed na te (laten) kijken. Vermoedelijk werkt de autm. stelinrichting aan 1 zijde niet of is de boel aan 1 kant lek waardoor er maar 1 wiel remt. Niet te lang mee wachten want een boom springt niet aan de kant bij een noodstop.............

Gr.

sebascitroen (0), 15 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn zx nadat hij lang heeft stil gestaan ik heb bij mij een nieuwe remcilinder erop gezset, de afstelling vervangen en omdat de schoentjes wat minder waren ook meteen schoentjes en trommels van een Xsara erop gezet daarna was het probleem verholpen en remt hij perfect!

gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën ZX of stel zelf een nieuwe vraag.