Citroen Dyane 1979: Schommelende motor heel voelbaar.

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 700, Vermogen (kw): 21

Ik heb een vervelend probleem waar al veel tijd en geld in is gaan zitten. De auto heeft voldoende compressie. Toch schommelt hij heel voelbaar stationair tot 1500 toeren. Veel te hoog dus voor het normale gebruik. Je ziet de auto bewegen: vervangen is bobine, bougies, kabels, benzinepomp, olievulpijp carburateurs , pakkingen en voetpakking , motorsteunen. Ik weet het niet meer. De auto heeft ook nog een extra benzinefilter en die heb ik ook al vervangen. Er is voldoende benzine. Ook bij het starten en sproeiers zijn schoon.

LadaPriora

Geplaatst door LadaPriora , lid sinds 6 jaar geleden

4 Reacties

kain112, 1 maand geleden

Zou het spruitstuk eens nalopen. Ook de aansluiting op de cilinderkoppen.
Klepspeling en ontsteking goed afgesteld?

LadaPriora, 1 maand geleden

Sorry spruitstuk hebben we ook al vervangen en voorzien van koper pakkingen, kleppen zijn 2x gesteld. Ontsteking is naar mijn mening goed.

kain112, 1 maand geleden

Zou met remmenreiniger op valse lucht controleren.
Hang ook eens fles benzine aan de motorkap direct met een losse slang aan de carburateur. Kijk eens wat hij dan doet.

LadaPriora, 1 maand geleden

Bedankt voor de reactie. Ik heb al de voetpakkingen, papieren pakking vervangen. als ik start zie je de brandstof spuiten. Ik kan nog eens de feles hangen. Ik heb ook de carburateur laten vlakken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Dyane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.