Citroën Xsara: Speakerkapjes voordeur en armsteun klep/deksel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Hallo iedereen,

Ik weet niet echt of dit hier thuis hoort maar aangezien ik vaker op dit forum ben geholpen met problemen over mijn auto heb ik misschien ook met deze situatie kans van slagen.

Het speakerkapje van de rechter voordeur mist een hoekje waardoor er een pinnetje mist. hierdoor valt hij er regelmatig af. Hebben jullie misschien tips hoe ik aan deze kapjes kan komen?

En ook zit ik al een poosje zonder armsteun terwijl de steun zelf er wel zit maar het klepje is wel spoorloos. Ik was ook benieuwd of hier nog vervangingen voor in omloop zijn.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!!

Met vriendeilijke groet,

bram van der Vecht

bramsharon

Geplaatst door bramsharon (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 11 jaar geleden

Ik zou het eens bij een autodemontagebedrijf proberen dat gespecialiseerd is in Citroen. Die zijn er namelijk wel.

suc6
Peter

bramsharon (0), 11 jaar geleden

ik zal even rondkijken, het zijn namelijk van die rottige onderdelen die je niet zo even bij een autowinkeltje kan kopen.

mochten er nog suggesties komen voor websites of shops dan zijn die altijd welkom:)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.