Citroën Berlingo: start soms niet / lampje met sleutel pinkt

Bouwjaar: 1999

dit is al een oud probleem, en de garage weet er ook geen raad mee.soms start hij niet, dan pinkt rechts op het dashboard het lampje van de sleutel en klinkt de pieper. dan moet ik een tijdje wachten en 10 keer opnieuw proberen, en dan gaat ie. ik geraak dus altijd wel weg, maar het kan zeer ambetant zijn. het gaat soms een maand goed, en dan weer niet.hij doet het ook met de gewone sleutel. ik heb de auto eens binnengedaan met de 2 sleutels, zogezegd om de sleutels te resetten, maar dat bracht geen oplossing.dit model is een 1.9 diesel. wie kan mij helpen?

poepeke

Geplaatst door poepeke (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaacit (0) PRO, 19 jaar geleden

dit probleem hebben wij ook gehad daar bleek naar lang zoeken de transponder antenne af en toe storing tegeven antenne vervangen en het is goed nu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.