Citroën C4: storing hoogte verstelbare koplampen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

De bediening van mijn electrisch verstelbare koplampen heeft af en toe storing (ongeveer 50/50). Ik kan de koplampen dan niet in hoogte verstellen en het lampje onder het draaiknopje brandt dan ook niet. Kan ik dit oplossen door deze module te vervangen of zit het probleem ergens anders?

wizzie

Geplaatst door wizzie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wizzie (0), 9 jaar geleden

niemand een idee? Hij doet het ondertussen vaker niet dan wel. Meestal gaat de achtergronverlichting van het knopje heel kort even branden als ik de motor start, en daarna gaat ie uit en doet de bediening het ook niet.

Hans4040 (305) PRO, 9 jaar geleden

Je hoeft toch niet elke keer als je instapt de koplampen te stellen..?
Eenmaal ingesteld blijven ze zo staan...

wizzie (0), 9 jaar geleden

Niet elke keer nee, maar af en toe zou ik wel fijn vinden ;)

Hij wil wel een beetje doorzakken als ik mijn kofferbak vol heb of mensen op de achterbank heb, dus dan wil ik mn lampen wel wat omlaag kunnen doen.

plus, het is een functionaliteit die erin zit en niet werkt, dat wil ik graag oplossen ;)

wizzie (0), 9 jaar geleden

probleem is opgelost!

ik stuitte ergens op een forum op een bericht van iemand met hetzelfde probleem. Het bleek dat het bedieningspaneel in serie geschakeld is met de asbakverlichting, welke het bij mij niet meer deed (en welke ik overigens ook nooit nodig heb).

Ik heb het lampje van de asbakverlichting vervangen (wat nog een flinke klus was, halve middenconsole moest uit elkaar) en m'n koplamp verstelling doet het weer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.