Citroën C8: Storing power latch

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20hdi

Kent iemand de betekenis van het verschijnen van de storing : A9B8 voedingsrelais power latch kortsluiting naar plus.
Deze wagen had meerdere storingen waaronder ook een te lage batterijspanning. Waarschijnlijk heeft de te lage batterijspanning de andere storingen veroorzaakt. De batterij is in elk geval goed.
Het power latch relais zit toch in de bsm. Zou deze relais af en toe blijven hangen en de batterij leegtrekken of een spanningsval veroorzaken. Is er iemand bekend met deze storing ?

Grietje

Geplaatst door Grietje (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Powerlatch wil zeggen dat je contactsleutel uit het contactslot een bepaald tijd moet halen

kalejanus (0), 14 jaar geleden

power latch wil zeggen dat inderdaad de accu spanning te laag is en een systheem daardoor niet meer goed werkt in jou geval in het voedingsrelais maar in welke computer stond deze storing? stond deze in de bsm? maar ik zou eerst maar eens zorgen dat de accu goed is want hierdoor gaan heel veel systeemen in storing zeker bij een c8

Grietje (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb de accu getest en deze was goed, daarstraks wilde klant auto ophalen en de batterij was toch weer leeg. Deze storing stond in de bsm inderdaad

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

geen lekstroom? ZIt er toevallig een trekhaak onder? zoja trek dan eens wat aan de bekabeling, heb wel eens meegemaakt dat de stekkerdoos de oorzaak was van een lekstroom. Waarschijnlijk hoor je dan het relais in de BSR schakelen, advies is dan een nieuwe kabelset (BSR,kabelboom naar stekkerdoos en stekkerdoos)

Grietje (0) PRO, 14 jaar geleden

zal volgende week es kijken maar ik vraag me dan nog steeds af wat die storing betekend met die kortsluiting relais powerlatch.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C8 of stel zelf een nieuwe vraag.