Citroën Jumper 2.5 TD: Uitvallen verlichting,aanjager,klokje ,radio etc

Bouwjaar: 1996

Heb bij een Jumper 2.5 td het probleem dat ,verlichting, klokje aanjager etc. niet meer werken.Richtingaamwijzers en ruitewissers doen het nog wel.Heeft er iemand zoiets al eens meegemaakt?

Vriendelijke groet Ed

alfist257

Geplaatst door alfist257 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk in het instructieboekje welke zekering voor welke functie is, het zou zomaar een kapotte zekering kunnen zijn

guidor (0) PRO, 19 jaar geleden

Het wil nog wel eens voorkomen bij een wat ouder type dat de zekering weg smelt door te veel ruimte op de stekker waar de zekering in valt. haal de zekeringskast los en plaats een universele zekeringhouder tussen de kabels en het probleem is opgelost.

Sven71 (0) PRO, 19 jaar geleden

de hoofstekker van de zekeringen kast kan ook doorgebrand zijn
even het rechteronderste ddel van het dashboard verwijderen en dan zit hij in de buurt van de veerpoot
zo uit me hoofd een 4 polige stekker

wullumpie (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb ditzelfde probleem een tijdje terug gehad, en was terug te voeren naar de carterventilatieverwarming(mooi scrabblewoord).Trek daarvan de stekkers maar eens los en doe de zekering er weer in.Voor die verwarmingsbedrading is een paar jaar terug een modificatiedraadbundeltje beschikbaar geweest, het ging erom dat er een zekering tussen dat verwarmingselement kwam.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.