Citroën Jumper 2009: Vergrendeling schuifdeur

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo allemaal,

Mijn electronische vergrendeling werkt overal behalve mijn schuifdeur van de laadruimte. Werkt niet met sleutel in slot draaien (in deur bestuurder) of via de toets op de sleutel. Heb de hele dag liggen testen en zit met men handen in het haar want;

Sluit ik de electronische module met het slot in van de schuifdeur aan op de stekker van de achterdeur dan werkt hij wel, dus de module lijkt ok.

Ik heb de module ook open gehaald en aangekoppeld aan stekker schuifdeur. als ik het motortje verwijder en met mijn multimeter de pinnen uitlees dan krijgt de module van de zijdeur stroom als ik de wagen sluit met de knoppen op mijn sleutel.

Om de ene of andere bizarre reden krijgt de module dus wel stroom maar werkt het motortje niet aan de schuifdeur, maar wel aan de achterdeur.

Kan iemand dit verklaren?

charlie buki

Geplaatst door charlie buki , lid sinds 1 maand geleden

5 Reacties

harry4203 PRO, 1 maand geleden

lijkt toch op een overgangsweerstand ergens. contacten tussen deur en stijl goed in orde?

    Ja de contacten zijn proper en er is wel degelijk contact tussen de pinnen op de schuifdeur en de plaatjes als de deur gesloten is. Ik krijg een signaal van 0.7 volt door, is dit misschien te weinig? - charlie buki, 4 weken geleden

harry4203 PRO, 4 weken geleden

heb je toevallig een chassisnr?

charlie buki, 4 weken geleden

Ja hoor! VF7YCDMFC11670108/74

harry4203 PRO, 4 weken geleden

Als ik t goed zie, werkt het motortje gewoon op 12v, wat meet je op het motortje van de achterdeur als ik vragen mag?

charlie buki, 4 weken geleden

Ik krijg een 9v vanachter en alles werkt, op zijdeur maximum 0.6v als ik meet op de 2 plaatjes (zie foto) met het knopje ingedrukt (om gesloten deur te faken).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumper of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.