Citroën C4 2005: Verlies vermogen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Na het starteb van de motor dat helemaal normaal is, heb ik een bijgeluiden van luchtverlies en compressie earliest. Ik heb de dichting van inlaatcollector reeds veranderd de dichting van het kleppendeksel ook. Nog steeds hetzelfde probleem

Thierry 6606

Geplaatst door Thierry 6606 , lid sinds 4 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Geen verstuiver die los zit , geen vacuüm lek , hoe weet je dat je compressieverlies hebt , auto al eens uit laten lezen ?

Thierry 6606, 4 maanden geleden

2 verstuivers dat nat zijn, heb de verstuivers allemaal aangespannen, de uiterst linkse was redelijk los. Juist de grote bovenste grote moer kan ik niet aan om te proberen aan te spannen. Ik heb een redelijk stijle berg proberen op te rijden en dat lukte niet, als ik in 2e versnelling de gas intrap gaat hij heel langzaam. Dus drukverlies of compressie verlies ergens

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Vind ik geen graadmeter , een berg oprijden en omdat dat lastig gaat te concluderen dat compressieverlies of drukverlies de oorzaak is , verstuivers die lekken aandraaien is zinloos en dodelijk voor de verstuivers , verstuivers demonteren , de boel schoon maken , nieuwe brandplaatjes en op het juiste moment vast zetten zou ik doen , verder de auto uitlezen enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.