Citroën Xsara: vervangen cigarenaansteker

Bouwjaar: 2001

Ik heb een Xsara Picasso, hiervan is de cigarenaansteker defect.
Ik wil deze zelf vervangen.
Weet iemand hoe ik die moet vervangen?
Ik weet n.l. niet hoe ik hem er uit krijg.

roos10467

Geplaatst door roos10467 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

bmm (0), 19 jaar geleden

Jammer dat niemand reageert. Ik bezit geen Xsara maar heb een BX. Als in de Xsara de zelfde aansteker zit dan kan ik je wel wat info geven.

Arie560 (0), 19 jaar geleden

Ik vindt het weggegooid geld om zo een nutteloze prul standaard in te bouwen in de meeste auto's. Dit zou een optie moeten zijn.Er zijn meer niet-rokers dan rokers, dus.... Maar dit geeft helaas geen oplossing voor uw probleem.

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is er eigenlijk kapot ? Wordt de aansteker niet warm ? Zit er geen spanning op (zekering controleren). Wat is er aan vooraf gegaan of heeft hij nooit gewerkt ?

roos10467 (0), 19 jaar geleden

Wat er stuk is weet ik niet. Hij deed het altijd wel, maar nu wordt hij niet meer warm. Als je hem indrukt blijft hij zitten.
De zekering is niet stuk.Ik heb van het frond alle schroefjes losgehaald, maar het klemt nog ergens, maar waar weet ik niet. Als ik het frondje maar los kon krijgen, kan ik er volgens mij zelf wel een inzetten.

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij is dan de aansteker zelf de eerste verdachte. Maar ja, daarmee heb je hem er nog niet uit.

bmm (0), 18 jaar geleden

Als in de Xsara het zelfde type sigarettenaansteker is gemonteerd als die ook in de BX zit dan kun je hem uitbouwen zonder het dashboard te slopen.

roos10467 (0), 18 jaar geleden

We hebben het dashboard losgekregen, viel mee. Zes schroeven. We hebben een nieuwe aansteker besteld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.