Citroen C1 2011: Vloeistof lekt

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Hey allemaal.
Ik ben met.mijn C1 uit 2011 op vakantie in Italië. Alleen ben ik op een probleem gelopen. De auto lekt vloeistof. Dit gebeurd aan de rechter voorkant (passagiers kant) redelijk dichtbij het wiel. De vloeistof is kleurloos en geurloos zover ik kan bepalen en verdampt snel. Verder rijdt de auto zoals normaal en branden er geen lampjes.

Zoals jullie weten is het redelijk warm in Italië (30 graden en hoger) dus staat de airco aan tijdens het vele rijden. Ik denk dan ook aan condenswater van airco, maar misschien denken jullie daar anders over. Ik moet nog veel rijden dus dan is het handig dat de auto goed blijft werken.

VroemVroem123

Geplaatst door VroemVroem123 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C1? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 1 jaar geleden

Als het kleurloos is en snel verdampt is het gezien de plek 100% condenswater van de airco , is normaal , prettige vakantie.

    Bedankt, dat is een hele geruststelling.

    Uiteindelijk ook geen lek gezien toen ik tijdje voor een stop de airco uitzette - VroemVroem123 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C1 of stel zelf een nieuwe vraag.