Citroën C5: Waar op te letten bij aankoop C5?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, ik heb een C5 op het ook uit 2002, 80.000km, bij de merk-dealer. Kunnen jullie me vertellen waar ik op moet letten voor ik de auto koop? Zijn er 'zwakke' punten waar ik, als niet-proffesional, naar kan kijken?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Luc.

CA2805

Geplaatst door CA2805 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Laudermarke (0), 17 jaar geleden

Een van de dingen is de geschiedenis van de auto Zijn er de onderhoudspapieren bij en heeft de auto op tijd zijn beurten gehad. Wanneer moet de distributieriem worden vervangen ? Verder ken ik de auto niet wat betreft "zwakke punten" Die kun je op deze site wel vinden. Gewoon type van de auto intypen bij de zoekopdracht.

Laudermarke

CA2805 (0), 17 jaar geleden

Hoi Laudermarke, bedankt voor je reactie. Bovenstaande punten zijn in orde. Er zit ook een half jaar BOVAg garantie op. Maar voorkomen is beter dan genezen, dus vandaar de vraag of er bekende punten zijn. Ik heb in problemcar al eens gezocht, maar niets specifieks gevonden.

CA2805 (0), 17 jaar geleden

Kennerlijk is er niet veel aan de hand met de C5. Ik heb de koop gesloten. Ik heb wel een andere vraag, maar daavoor open ik een nieuw item.

Groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C5 of stel zelf een nieuwe vraag.