Citroën C4 Coupe: Waterlekkage in kofferbak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik ben kortgeleden de eigenaar geworden van een C4 coupe uit 2007. Nu heb ik het probleem dat er water de kofferbak inloopt en je raadt het al dat ik nog niet heb kunnen vinden waar het vandaan komt. De doorvoer van de kabels die aansluiten op het deksel en op de kofferbak zijn waterdicht. Ik heb reeds de bumper gedemonteerd en alle doorvoeren die ook maar iets verdacht leken voorzien van kit. Ook komt het niet bij de lampen naar binnen. De auto is schadevrij dus gescheurde kitnaden lijkt me ook niet echt de boosdoener. Het rubber van de kofferbak is ook nog in prima staat. Vandaag heb ik ook nog even gekeken naar de kabeldoorvoer van de parkeermodule en ook deze afgekit. Deze leek ook wel iets te veel ruimte te hebben. Geen enkel deel van de bekleding is vochtig dus het lijkt erop dat het ter hoogte van de bumper naar binnen komt. Mocht er iemand zijn die ook een soortgelijk probleem heeft of heeft gehad dan hoor ik graag de ervaringen.

m.vr.gr.

Klaas

kbeish01

Geplaatst door kbeish01 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 9 jaar geleden

Je haalt alles aan bekleding er uit , je pakt een tuinslang of bij de wasstraat de hogedruk spuit, je zet iemand in de kofferbak en spoelen maar , waar het naar binnen komt wordt dan wel duidelijk.

kbeish01 (0), 9 jaar geleden

Hallo, bedankt voor het advies. dit was ik ook al van plan om morgen te doen. Het kon natuurlijk zijn dat er iemand was die eenzelfde probleem heeft gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.