Dacia Sandero Stepway 2016: Aanhanger lampen

Bouwjaar: 2016, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Als ik de aanhanger met gloei lampen verlichting aansluit aan de auto dan branden de kampen niet... bij een andere auto wel... en als ik caravan er achter hang gaat dit ook goed.
Kan het zijn dat er iets omgezet moet worden in het systeem ( hardware) dat er ergens aangegeven niet worden dat het gloei lampen zijn in plaats van led verlichting?

Iemand verstand hiervan toevallig ?

Gr Franca

Francab

Geplaatst door Francab (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

watercabrio (5), 3 jaar geleden

Dus als je een caravan achter de Sandero hangt doet alles het wel? Vreemd.Ik heb zelf een Logan mcv van 2014 én 2018 gehad en steeds dezelfde aanhanger.Dus ook met gloeilampen.En nooit problemen.

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 3 jaar geleden

Zal canbus zijn en dan moet er wel een specifieke kabelset voor de trekhaak gemonteerd moeten worden. Vermoed dat daar het probleem zit.

watercabrio (5), 3 jaar geleden

Volgens mij heeft een Sandero van 2016 geen canbus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.