Dacia Sandero 2017: Storing dashboard

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B4D B4, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 54

Goedendag allemaal .

Wij zitten met het volgende probleem . dashboard viel uit . zekering nagekeken , goed . Terug gezet ineens hop weer alle lampjes en tellers weer spanning . maar helaas natuurlijk niet het enige . Nu bliept er een toontje zoals wanneer je sleutel nog in het contact zit , en wanneer je het contact aan zet lichten alle lampjes op en gaan ook weer uit dit constant zo met een dezelfde frequentie en de wijzers van de toerenteller en snelheidsmeter staan ook niet stil.
uitleeskast er aan gehangen . parameters uit gelezen . met de zelfde frequentie ook daar zie je netjes alle waardes en ineens weer weg en terug , geen foutcodes in de auto .
Help wie heeft er een oplossing . kan geen losse contacten vinden dashboard los geen piep meer te horen .
alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1285) PRO, 3 jaar geleden

accu spanning niet te laag , auto start en loopt wel ?

apalracer (0) PRO, 3 jaar geleden

Auto start , dashboard krijgt netje spanning , en massa . accu spanning niet te laag .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.