Dacia Sandero 2021: Android Auto

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4D F4, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 67

H.H. Bij verbinding van mobile met Android 11 naar Android Auto werkt alles perfekt in het begin. Tijdens Navigeren met zowel Sygic als TomTom Go stopt de verbinding via de USB kabel en geeft Android Auto de melding ' Communicatie Fout'
Hierna reset en alles werkt weer. Heb het met meerdere USB kabels en mobieltjes geprobeerd. Erg vervelende fout als je navigerend in een vreemde stad de verbinding wegvalt.
Garage heeft ook geen idee.

Willem77

Geplaatst door Willem77 , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Software update al geprobeerd?

Willem77, 1 maand geleden

Ja zowel van de Dacia als van de Android Auto app op de obiel? Vanaf begin problemen gehad. Ben al 2x terug naar de garage geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.